Bare en liten kveldsoppdatering.>

Tenkte bare jeg skulle nevne at jeg er 21 uker på vei i dag. Hurra! Rart hvor mye hver uke betyr for tiden. Hver uke er et stort steg mot noe jeg gleder meg utrolig til. Noe jeg virkelig vil. Hver uke er en milepæl, og jeg er like glad hver torsdag. Ikke for at Torsdagskvelden er tilbake, for det driter jeg egentlig i, men for at jeg er en uke nærmere noe stort. Snart er det bare fire måneder igjen til jeg ligger på et eller annet sykehus og roper høyt. Vel, om jeg kommer til å rope høyt vet jeg vel ikke. Time will show! Spennende er det uansett.

Uansett. Det var utrolig gøy å se hvilke navn dere liker, og hvilke navn dere ikke liker så veldig godt. Jeg vet i alle fall hvilke navn jeg liker, og heldigvis er mitt favorittnavn nummer èn nevnt svært lite. Vi velger å unngå de mest populære navnene, selv om mange av dem er nydelige. Må være kjedelig å være Emma nummer fem i klassen. Dessverre vil jeg ikke røpe hvilket navn det er jeg liker så godt. Kanskje litt teit, men jeg føler jeg vil holde det for meg selv. (Nesten, i hvertfall. Noen venner og litt familie vet selvfølgelig om det.) Bare i tilfelle vi faktisk kommer til å bruke det. Man vet aldri. Kanskje passer det perfekt, kanskje passer det ikke i det hele tatt. Navnet jeg tenker på er et jentenavn, så det blir litt teit å bruke det om det skulle vise seg å være en gutt inni magen min for eksempel. Hihi.

Nå skal jeg faktisk snart legge meg. Jeg er trøtt ikveld, og dessuten røyk jeg ut av pokerturneringa etter omtrent fem minutter. Man må satse for å vinne, men i dag vant jeg dessverre ikke. Vel, vel. Sånt som skjer. Dessuten er det ingenting gøy på tv i kveld, og jeg føler ikke for å se Sex and the City for hundrede gang heller. Så da sier jeg bare nattinatt. >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.