Navn er spennende.>

Etter at jeg ble gravid har jeg ofte tenkt på navn. Det finnes så utrolig mange navn å velge i, og det er helt fantastisk å tenke på at jeg skal være med på å bestemme hva et menneske skal hete. Det er snakk om å bestemme et navn som skal bæres i et helt liv, dere! Det er opp til meg og Kaj. Bare oss. Vi får bestemme! Det er utrolig spennende. Selv syns jeg det er veldig vanskelig å finne navn jeg liker så godt at jeg vil kalle barnet mitt det. Dermed trenger jeg hjelp. Ikke hjelp til å bestemme, men jeg vil gjerne høre hva dere mener er fine navn, og hva dere mener er stygge navn.

Dermed spør jeg: hvilke navn er fine, og hvilke navn er mindre fine? Både gutte-og jentenavn! Vi vet jo ikke hvilket kjønn det er enda, så det kan være interessant å høre synspunkt på begge deler. Kjør!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.