Hair-repair.>

I dag fikk jeg en mengde produkter fra Wella i posten, og disse skal selvfølgelig testes. Jeg har egentlig aldri funnet en hårserie som passer perfekt for meg. Ikke enda. Jeg har brukt endel gode hårkurer og slikt, men jeg har ingen fast shampoo eller balsam jeg bare ha. Jeg bytter hele tiden, så det skal bli gøy å finne ut om Wella kanskje kan være noe jeg vil anbefale. Etter at jeg har kommet hjem fra Kreta, kommer jeg tilbake til disse produktene. Da vil jeg fortelle hva jeg mener om dem. Syden må vel være det perfekte sted å teste hårprodukter på. Klor, sol og sjøvann er ikke akkurat pleiende for håret… Åh, nå er det bare ei uke igjen til vi drar! Håper virkelig jeg får pent hår nå, altså! So long!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.