Ebaybasillen.>

Nå er sola borte igjen. Typisk. Den har vært her i to dager. Men, nå skal ikke jeg klage på været. Det er ikke noe gøy å klage på været. Det er helg, og selv om jeg har fri hele uka er det ekstra godt med helg. Det er sikkert for at Kaj også har helg. Han har ikke fri på ukedagene, så helg blir ferie. Vel, denne lørdagskvelden skal vi bruke på å spille spill. Haha, det høres litt rart ut, men jeg elsker spillkvelder, selv om det bare er oss to. Spill er gøy! Så, i dag skal jeg nok ikke gjøre stort mer enn å rulle terninger, drepe Kaj i Risk eller bli multimillionær. (Legg merke til at jeg skal vinne i alt. Konkurranseinstinktet mitt er .)

Jeg har forresten handlet på ebay igjen. Nå ligger den i Tyskland, så den er på vei. Jeg har bestilt meg et nytt objektiv til kameraet mitt, og objektivet skal visst være utrolig bra. Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM. Veldig dyrt i Norge, litt dyrt på Ebay. Uansett, jeg håper det er verdt pengene og jeg gleder meg så utrolig mye til det kommer i posten! Da skal dere få se ordentlige bilder, da. Da blir det andre boller.
Har dere blitt bitt av Ebay-basillen, eller har du vært en av de heldige? >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.