Like a warm summerbreeze.>

djeagalkajdanserdjeadjeasalasommer2
Dette, og bildene av meg selvfølgelig, har Kaj tatt. Kaj har blitt flink!

Nå har jeg endelig badet, og det var mer deilig enn jeg kunne forestille meg. Deilig, deilig! Jeg blir, som du kan se, helt gal når jeg bader. Jeg blir hysterisk. Jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg elsker å bade. Kaj liker å danse. Det kan du også se. Hvilken dans vet jeg ikke, men den lignet utrolig mye på en eller annen hjemmelaget en. Dere ser ikke at han badet, men han gjorde det, altså. Take my word. Han badet.
Det har vært varmt i hele dag. Nå er sola omtrent borte. Klokka elleve. Er ikke det fantastisk? Jeg syns det, og jeg merker på bloggelysten at det er fint vær. Den har sunket de siste dagene, og jeg har egentlig blogget ubetydelige, kjedelige innlegg. Men, jeg lover. Snart kommer det vel et fantastisk bra innlegg. Jeg lover. En fantastisk kul videoblogg er på vei! Jeg lover. Så, det gjeler å være trofaste, dere. Hvis ikke kan det selvfølgelig hende at denne supre videobloggen aldri kommer… Muhahahaha. I need some love.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.