Gamle bilder, gamle minner – igjen.>

Jeg kom plutselig på det geniale. Jeg husket plutselig at jeg hadde en piczohjemmeside for ei stund siden, og passordet var selvfølgelig lett å huske også. Jeg har på en måte variert mellom to-tre passord så lenge jeg kan huske. (Nå er det vel kanskje på tide å skifte ut ett av dem, i alle fall.) Jeg fant så mange gamle bilder, og vet du hva? Det var skikkelig gøy. Jeg fant masse minner, og det gjorde jeg på en teit piczoside som faktisk ikke var så teit som det kanskje kan høres ut som. Min piczoside var ryddig og kul. Uansett. Her er noen gamle bilder jeg vil dele med dere, bare for at jeg har så mange gode minner til disse bildene. Minner gjør meg glad.

i79644980221746
Ikke så veldig lenge etter at jeg fikk Sala. Sala var verdens beste hund da, og hun er verdens beste hund nå. Finnes ikke snillere hund enn Sala. Helt ærlig.


i22060280784456
Jentevorspiel i «garasjen» min, altså rommet mitt som var en hybel ved siden av garasjen. Andrea og meg. Ah, jeg savner «garasjen» min, jeg. Selv om jeg har eget hus nå. Rart.


i300784095682416
16. mai i fjor. Tina og meg. Det var en gøy Trondheimstur!


i95870893407676
Tur til Son med superNora. En av våre mange turer rundt omkring, og vi hadde det selvfølgelig gøy på denne turen også. Jeg vil ikke nevne amatørnakenphotoshooten vår i badstua. Oj, for seint. Ups.

i863709284926
Storåsfestivalen 06. Gøy,gøy, gøy! Trenger vel ikke si mer, selv om jeg ser ut som…ei veldig sliten prinsesse.

Ja, dette var noen av bildene. Nå skal jeg gjøre det jeg har gjort både i går og hittil i dag; ligge ut på terrassen og sole meg. Sommerværet har kommet tilbake! Takk til den som sendte det videre, akkurat slik jeg ba om. Nå kan jeg også prøve å bli en smule brun. Merk: prøve. Jeg blir som sagt nesten aldri brun. Jeg blir rosa. Forresten. Er det normalt å få fregner på hendene? Jeg vet at det kanskje er normalt for helt hvite mennesker med rødt hår og utrolig mange fregner, men jeg er ikke en sånn. Jeg har fregner på hendene! Kult. Og. Til slutt; jeg skal spare til langt hår igjen. Jeg savner langt hår.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.