Lørdagskvelden min, og en konkurranse.>

I går ble jeg syk. Selvfølgelig. Jeg måtte bli syk i går. På grunn av det gikk jeg antagelig glipp av utrolig mye moro, blant annet Nullskattesnylterne, masse glade mennesker og god stemning. Jeg måtte dra hjem fra Jorddunstfestivalen i halv åtte-tiden, og tilbringte resten av kvelden under pleddet i sofaen med en stykk sovende og malende katt ved siden av meg. Salavovven snorket og sov på teppet sitt. Det var faktisk litt ensomt. Det er så utrolig typisk. Hvem har vel ikke opplevd å bli syk akkurat på de dagene man helst vil slippe? Jeg er syk i dag også. Er det lov å be om litt medlidenhet? Takk.

Forresten. Før jeg dro hjem i går studerte jeg mennesker. Jeg elsker å se på mennesker, og jeg elsker å le av dem. Det høres kanskje utrolig slemt ut, nesten på grensen til ondskap, men egentlig så er det ikke det. Jeg ler ikke høyt. Jeg bare ler inni meg. Festivaler er vel kanskje det ideelle stedet å være på for å se på mennesker. Ingenting er morsommere å se på enn fulle, gale mennesker som rocker løs til musikk.

smykkekonkurranseUansett. Jeg skal dra i gang en konkurranse nå, og Betties Galleria har vært så snille og sponset dette fine smykket som premie. Jeg har bestilt meg dette selv, og jeg syns rett og slett det er utrolig fint. Vil du ha det? Konkurransen er veldig enkel, og det tar deg kanskje ti sekunder. Ti sekunder for å vinne dette fine smykket. Det eneste du må gjøre er å tippe på det som står nedenfor. Den som kommer nærmest vinner smykket. Du kan bare tippe en gang. Vinneren vil bli kåret om to-tre dager.
Forresten: dere som kjenner meg og Sala har selvfølgelig ikke lov til å tippe. Deres svar blir slettet, og dere kan ikke vinne smykket. Desverre. Det beklager jeg selvfølgelig, men det er ulempen ved å kjenne meg. Den eneste ulempen. Muhahaha.

Når har Sala (hunden min) bursdag?
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.