Love at first sight.>

Nå har jeg nettopp prøvd å postet en film her, men det funket ikke særlig bra. Jeg fikk lasta den opp, men når den skulle spilles av gikk lyden mye raskere enn bildet, så ingenting passet sammen. Rart og irriterende. Så, det var den videobloggen. Useless. Det var den kanskje i utgangspunktet også, så det er kanskje ikke så veldig farlig. Det problemet som da dukker opp er: what to blog?

Da får jeg bare poste et par bilder av Rufus og meg så lenge, for det er det noen av dere som har etterspurt. Rufus elsker meg. Og jeg elsker han.

stis2stis1

Er han ikke søt? Han er rett og slett utrolig nusselig. Han er perfekt.
Siden jeg ikke har noe mer interessant å blogge om for øyeblikket, vil jeg be om at de som ikke har deltatt i konkurransen under gjør det. Jeg forlanger fler deltagere, altså! Sjekk posten under, og tipp i vei. Takk.

Resten av kvelden skal jeg sitte hjemme og høre musikk. Kaj er på jobb, jeg er slapp og sliten. Da passer det godt å bare sitte med en kopp te og høre musikk. God musikk. Jeg elsker å høre på musikk, og det er faktisk det beste man kan gjøre når man er alene hjemme. Da slipper man å være alene, selv om jeg ikke er helt alene uten musikk heller. Likevel fyller musikken rommet på en helt annen måte enn Sala og Rufus gjør. Musikk, Sala og Rufus og meg. Da er det faktisk ikke så ille å være hjemme alene. Da er jeg faktisk ikke alene hjemme heller.

Forresten. Kan jeg be om en tjeneste av dere? Gå inn på bloggkoll.com og registrer deg (du trenger bare brukernavn og passord), og trykk på plusstegnet etter at du har søkt på bloggen min. Det er kjempeenkelt, og er dessuten en kjempefin måte å ha oversikt over ulike blogger på. : ) Jeg vil komme høyere på listen! Igjen; takk.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.