NM-oppsummering

Nok et poker-NM er altså over, og igjen så tenker jeg at jeg må finne meg en ny hobby … for poker kan jeg tydeligvis ikke være spesielt god i, haha! Neida. Jeg vet at jeg ikke er i toppsjiktet, men jeg vet også at jeg heller ikke er i bunnsjiktet – og jeg vet at jeg har alle muligheter for å cashe og gjøre det bra en gang i blant! Dessverre har det ikke villet seg sånn i norgesmesterskap-sammenheng enda. Så da er det vel bare å gjøre som før – legge nok et skuffende NM bak seg og se frem mot et nytt et en gang i fremtiden, og krysse fingrene for at det går bedre da!

Men, jeg hadde det veldig gøy allikevel, og selv om det ikke ble noen resultater, så fikk jeg spilt mange timer med poker og det var jo faktisk ganske nære cash i to turneringer! I main event gikk jeg videre til dag 2, og busta som nr. 290 ca. av 1700-1800 stk, når det var 223 som fikk betalt. I ladies hadde jeg lenge trua, men jeg tapte rett og slett alt for mange all in-situasjoner hvor jeg var best, og dermed endte jeg på 22.plass av ca. 130 stk. Der var det 15 betalte plasser.

Ellers dro vi litt på shopping, og jeg kjøpte blant annet denne rosa, fine kjolen (se bildet under), og en ny favorittjoggebukse som jeg har på nå, her jeg sitter i sofaen vel hjemme og slapper av med Bosse liggende i armkroken. Det er gøy og godt å være borte, men det er alltid digg å komme hjem igjen også. Takk for nå, alle pokerfolk, så sees vi nok igjen om ikke så alt for lenge, og da skal jeg faen meg ta rotta på dere alle sammen!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.