Norgesmester i poker – ladies event

I forrige uke var jeg i Bratislava i Slovakia og spilte poker-NM! Jeg spilte kun tre titteleventer, men med en 13.plass i PLO-turneringa (av typ 240), dag 2 i Main Event og 1.plass i Ladies Event, holdt det til en 8.plass sammenlagt. Det er jeg veldig fornøyd med, for den lista er det ikke så lett å nå opp på! Åh, jeg gleder meg allerede til neste NM – og håper jeg får det til neste år også!

Veldig gøy med en seier og tittel i Ladies Event, da det er samme event jeg kom på 2.plass i sist jeg var på NM i utlandet. Det var i Dublin i 2022, og da hadde jeg med meg Elliot på 9 måneder og søss som barnevakt. Å ha med baby på pokertur gir virkelig ikke de letteste arbeidsforholdene, så det var veldig godt å dra denne turneringa i land i år! Siden det finalebordet ble sendt på TV2 lærte jeg dessuten mye om hvordan jeg burde ha spilt, men som jeg kanskje ikke hadde hverken baller eller overskudd til å gjøre, så i år var jeg nok en tøffere motstander å møte enn da. Det er gøy med fremgang, og jeg håper på fler gode resultater i fremtiden. Det gir jo litt mersmak med et trofè på hylla, I must admit…

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.