30 uker gravid

Bare et random bilde, siden jeg ikke tar særlig til bilder for tiden. Haha! I dag er jeg 30 uker på vei, dere! Det betyr at det er 10 uker til termin. De 10 ukene kommer nok til å gå fort. Vi har forresten vært på 3D-ultralyd også! Hun ser kjempevakker ut, og ligger nesten helt på snittet vekstmessig, kun 3% under. Det er masse liv hver eneste dag, og alt går fremdeles helt topp. Det er fest inni der akkurat nå og, magen bøyer seg alle veier. Det føles bare merkeligere og merkeligere, haha! Alienfølelse. Jeg gleder meg sånn til å treffe henne. ♥ Jeg føler meg egentlig skikkelig utålmodig, jeg vil bare spole frem tiden. ♥

Del

3 Kommentarer

 1. Thea
  september 18, 2019 / 22:47

  Hei!
  Jeg er for tiden lagt inn på døgnklinikk utenfor Trondheim for utredning av bipolar type 2. Ting er helt svart og er bare ekstremt forvirra etter et stort kaos jeg har stilt i stand før jeg kom hit. Kom over bloggen din og ser du har bipolar. Hadde satt veldig stor pris på noen svar, da jeg sliter veldig med å se noe som helst lys nå.

  1. Hjelper medisiner for deg, isåfall hvilke?
  2. Hvordan ble du bedre?
  3. Jeg har levd bak en fasade i mange år og lever i et miljø hvor festning, penger og utdanning er det viktigste. Tips til å ikke føle seg som en mislykket katastrofe og for hvordan jeg skal forklare hvorfor jeg bare plutselig isolerer meg?

  Hadde satt enormt stor pris på svar.

  • Drea
   Forfatter
   september 18, 2019 / 23:50

   Hei! Selvfølgelig skal du få svar! :) Jeg vet så alt for godt hvordan du har det. <3

   1. Jeg gikk i mange år på ulike medisiner. Jeg har prøvd mye forskjellig, men føler ikke at medisiner i det store og hele har hjulpet meg noe særlig. Dette er veldig individuelt, og noe fungerer for andre - men ikke for alle! Så det er et vanskelig spørsmål å svare på.

   2. Å bli bedre har vært en prosess. En ganske lang prosess, som jeg har skrevet en god del om i boka mi Psykehus (den selges forresten i bokhandler og på nett fremdeles). Jeg tror det handler mye om å lære å kjenne seg selv, lære å kjenne sykdommen, og akseptere det. Og komme til et punkt hvor man klarer å gjøre de gode valgene for seg selv - og ikke de destruktive. Jeg har vært destruktiv i veldig mange år. Det tar tid å snu det mønsteret. Det tar tid å snu reaksjonsmønstre som er automatiserte over tid. Jeg grodde nok godt fast i identiteten som syk. MEN; i dag lever jeg et veldig fint liv. Jeg er gravid, jeg har kontroll på det økonomiske, jeg har kontroll på psyken, jeg har akseptert at livet kanskje ikke helt ble som jeg hadde tenkt med tanke på jobb og utdanning, og for meg har det nå blitt viktigst å ha gode dager, ikke å "bli" noe stort. Det har jo tatt litt tid å komme dit hvor jeg har slått meg til ro med akkurat det. Jeg tror jeg har fått mye ut av GOD kognitiv behandling. GOD samtaleterapi, med behandlere som har gjort samtalene viktige og betydningsfulle. Jeg gikk også på et sinnemestringskurs som hjalp meg veldig mye. Å få plassert følelser, skyld og reaksjonsmønstre der de hører hjemme var utrolig viktig, og ga meg mye! Å forstå hvorfor man reagerer som man gjør, gjør prosessen med å endre det så mye lettere.

   3. Jeg syns i grunn spørsmålene dine er vanskelige å svare på, men jeg er SÅ takknemlig og glad for at livet mitt er som det er nå. Jeg har det mye bedre, livet er virkelig verdt å leve - og det trodde jeg aldri jeg skulle føle. Jeg har alltid sett på jobb og utdanning som utrolig viktig, og fremdeles ser jeg på det som et litt nederlag å være uføretrygdet. Allikevel går jeg med hode hevet - for jeg VET hva som er best for meg, og hva som fungerer for at jeg skal fungere best mulig. Og det utelukker jo ikke å utrette ting allikevel! Det er mye bra og viktig man kan gjøre, selv uten utdanning og jobb! :)

   Om du vil ta en prat litt mer privat enn her i kommentarfeltet på bloggen, så feel free til å kontakte meg på facebook! Jeg snakker veldig gjerne med deg! :)

   Klem fra Drea

 2. Thea
  september 20, 2019 / 21:01

  Tusentakk for svar❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.