Sak på nrk.no

I dag ble saken om meg og det å være helgemamma publisert på nrk.no. (Direktelink her!) Jeg syns saken ble kjempefin (all kreds til journalist og fotograf Karoline Ravndal Lorentzen), og jeg har fått SÅ mange meldinger og kommentarer i etterkant. Både fra helgepappaer, helgemammaer og andre som gir ros og støtte. Takk, alle sammen! Det betyr veldig mye å få så mange fine ord.

Del

2 Kommentarer

 1. Tina
  april 17, 2017 / 10:00

  Blir så glad av å lese denne artikkelen, og selvinnsikten du selv har!
  Jeg har selv vokst opp hos pappa, og min mor har bipolar lidelse (pluss en del andre diagnoser). Jeg hadde det veldig godt hos pappa, og det viktigste var at det var stabilt der. Mamma sitt humør var selvsagt svingende, men vi fikk som regel den gode siden når vi var på besøk. Håper du klarer å skjærme datteren din for de vonde sidene av diagnosen, for de er ikke gode å oppleve for et barn. Ønsker deg alt godt! Vær stolt av valget du har tatt for datteren din!

 2. Bjørg S
  april 17, 2017 / 12:10

  Leste artikkelen i går, Drea, og er helt enig med Tina over her :-) Du har selvinnsikt, og har gjort det som er best for jenta di :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.