Yo

God morgen! Eller, god dag passer bedre nå, for vi har jo tross alt vært våkne siden før sju. Her kommer noen bilder av meg og verdens beste jente! Vi koser oss på Frøya (selv om vi er alene hjemme her), og i dag står både besøk og basseng på planen. Kos! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. april 16, 2017 / 11:50

  Så fine dere er! Jeg leste nettopp artikkelen du stilte opp i på nrk.no, og den var så flott og viktig, at jeg måtte skrive et innlegg om den! Det er fremdeles for mange kjønnsnormer som vi blir dømt etter, både menn og kvinner. Jeg håper du synes det jeg har skrevet er greit! Hilsen U (som skrev Askforanswers før :)

 2. Stephanie
  april 16, 2017 / 12:00

  Hei Drea
  Leste akkurat artikkelen din på NRK. Først så må jeg virkelig si dette er modig og utrolig godt av deg, komme frem med din historie. Jeg kjenner meg igjen i flere punkter og har samme ordningen. Sønnen min er 10 år og ønsket prøve bo hos pappa. Vi har avstand også. Jeg kunne ikke helt godta i starten så far saksøkte meg for foreldreansvaret. Noe som ble lagt til forlik da jeg av kjærlighet hørte på sønnne min sine ønsker. Sakkyndige sto i retten og forklarte på hennes faglige språk at sønnen min var moden nok til å kunne bestemme dette selv. Hatt det ekstremt tøft og falt i en depression, møter stadig motstand når jeg må forklare min situasjon. Hører OFTE, «det hadde jeg ikke godtatt , det hadde jeg ikke kart. Nå har jeg rett og slett unngått/ trekt meg tilbake fra sosiale settingene fordi jeg er redd og vil bare ikke snakke om situasjonen. Man føler en ekstrem fordømmelse og jeg også finner meg selv i å forsvare at jeg er en god mor. Helt forferdelig trist og tullete da jeg aldri tenker eller dømmer andre. Må si jeg syntes det var godt lese artikkelen og jeg er helt enig, far som mor er likt.

 3. Inger
  april 16, 2017 / 15:50

  Ville bare si at å være gode foreldre handler om å gjøre det som er best for barnet/barna. At du har valgt en ordning som kan gjøre vondt, men som dere anser som det beste for datteren deres vitner om at du er en god mor. Å si at noen er dårlige foreldre fordi de setter barnas behov først, er totalt uforståelig. Ønsker deg alt godt og håper at både du og andre i samme situasjon slipper mer bullshitt angående ordningen dere har.
  Stephani: flott at du kom til den anerkjennelsen. Å høre på sønnen din og handle ut fra det er det motsatte av å være en dårlig mor. Husk at når folk dømmer deg for dette så sier de: «jeg hadde aldri satt sønnen min sine behov foran mine i en slik situasjon». Håper folk snart slutter å plage deg med slikt dritt. Vær stolt av deg sel!

 4. H
  april 16, 2017 / 22:47

  Leste artikkelen på NRK, og jeg må si at du er så modig og at du bør være stolt av valget du har tatt for datteren din. Jeg er selv oppvokst med skilte foreldre og jeg bodde en periode alene med min mor som ikke var i stand til å gjøre det beste for meg i en hver situasjon. I ettertid skulle jeg ønske at noen hadde tvunget meg til å bo fast hos pappa, selv om jeg ville bli hos mamma for å passe på henne. Håper at du alltid husker på at det står stor respekt av valget ditt, selv når uvitende mennesker prøver å tre utdaterte kjønnsroller over deg og dine, og at det er mange som forstår deg og støtter deg,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.