Moodswings

La meg altfor sent i går, våkner altfor tidlig i dag. Myser på mobilskjermen. 06:48. Hater livet litt. Snur meg inn mot veggen, sovner igjen. Våkner igjen. Myser på mobilskjermen. 11:42. Sovet lenge plutselig. Hater ikke livet lenger. Står opp. Energien bobler. Klokken 06:48 trodde jeg ikke at jeg noen gang skulle få lyst til å stå opp igjen. Smiler nå. Smiler, liker livet, liker dagen, liker alt, liker alle. Sminker trynet, tar et par selfies, klar til å blogge. Syns jeg ser bra ut. Tenker litt på at humøret svinger raskt og plutselig for tiden. Merkelig. Men smiler jeg, og i dag kommer mamma på besøk. Det blir godt. Av og til gjør en mammaklem ekstra godt.

flipped kisskiss

Del

3 Kommentarer

 1. desember 6, 2016 / 20:33

  Så koselig. Håper du koser deg med besøk fra moren din :)

 2. Bjørg
  desember 6, 2016 / 20:40

  Merkelig rart med disse humørsvigningene. Dette er vanskelig å forstå for meg selv, og for de som er rundt meg.
  Vanskelig å avtale noe som skal foregå om noe dager. Vet ikke hvor jeg er den dagen når det gjelder humøret. Dette er vanskelig for meg å forstå, og vanskelig for de rundt meg å forstå.

  Takk for dine innspill Drea. Du er tøff. Ikke slutt å skriv om dine opplevelser☺?

 3. Anonym
  desember 6, 2016 / 22:55

  Står opp klokken 8 hver dag og spiser frokost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.