Hit the gym

okt2ehitthjegymgulere gulere2 okt2bokt2

Treningsøkt med Nora her om dagen. Jeg tok turen til Hit The Gym på Ranheim, hvor Nora er senterleder, og fokuserte på rumpe/bein. Jeg fikk dessuten en liten sniktest av den nye gruppetimen hennes! En hel halvtime med kun beinhard rumpetrening (see what I did there?). Det er en time jeg absolutt vil anbefale, for jeg ble rimelig ferdig bare to og en halv sang ut i programmet. Det svei, for å si det sånn! Herlig! Jeg skal ta noen av øvelsene her hjemme i dag og, for nå skal det bootybuildes. Haha!

Del

4 Kommentarer

 1. november 14, 2016 / 14:00

  Fint senter! Du er flink. Jeg var på gruppetime for første gang noensinne for noen uker siden, og det er IKKE for meg. Hjelpes.

  • november 14, 2016 / 14:18

   Hahaha! :D Nei, gruppetimer har aldri vært min greie heller, men den rumpetreninga til Nora fikk jeg lyst til å dra på altså! :P Men jeg fikk heldigvis med meg noen tips til øvelser som kan gjøres hjemme og! :D

 2. november 23, 2016 / 22:45

  Vi ær så fine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.