Leseglede

boker2

Jeg har – etter flere år uten – endelig fått tilbake leselysten! Her er to bøker jeg har lest og to bøker jeg skal lese. Anbefaler både Forbilde av Sophie Elise og Idas dans av Gunnhild Corwin. Sophie Elises bok er lettlest, godt skrevet og veldig gjenkjennelig for de aller fleste jenter, tror jeg, og Idas dans er en utrolig trist og sår bok om å miste barnet sitt til kreftsykdom. Det er ikke mange bøker som får meg til å grine, men tårene fosset både første og andre gang jeg leste den. skal jeg sette i gang med en av de to andre av bøkene på bildet over (Piken på toget og Lycke), men aner ikke hvilken jeg vil lese først. Mynt eller kron. Kjør.

Del

3 Kommentarer

 1. november 14, 2016 / 18:34

  Ahh, det er så behagelig å sette seg ned med en god bok!

 2. november 14, 2016 / 19:17

  Jeg gråt også masse av Idas dans. Husker jeg lå på sykehuset når jeg leste den, og tenkte på hvor heldig jeg var som ikke var alvorlig syk. Utrolig sterk lesning. Jeg har foressten trukket en vinner av konkurransen, og det ble dessverre ikke deg denne gangen, men du er hjertelig velkommen fordet :) Ta med deg noen venner og kom mellom 21-22 så får dere gratis inngang og goodiebags likevel. Eneste som mangler da er bord og champagne, hehe.. Håper vi ses fine ;)

 3. Tommy
  november 15, 2016 / 15:56

  Fint å lese ja! Jeg leser hver eneste dag, spesielt om kvelden før jeg skal sovne. Ei god bok for meg er terapi og medisin mellom to permer. God leseglede Dreinx!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.