Menn som tenker med pikken

fniiiiis

Jeg har jo vært singel en god stund nå, og for å være helt ærlig, så har det ikke vært så mye som en liten flørt på meg på evig lenge. For å være enda mer ærlig, så har det jo nesten vært sånn at det har grodd igjen på alle slags mulige måter der nede! Neida. Joda. Neida. Uansett: Jeg har blitt sær. Jeg vet jeg er kresen. Eller… Jeg er vel kanskje ikke kresen heller. Jeg setter ingen krav. Jeg har ingen mal på hvordan en mann bør og skal være. Jeg bare liker ikke folk så lett. Nei, huff, det hørtes helt feil ut det og. Poenget mitt er bare at det skal så utrolig mye til før jeg liker noen. Jeg blir som regel dritlei av hele opplegget før det i det hele tatt har blitt et opplegg å bli lei av! Skjønner? Jeg tiltrekkes ikke lenger så lett av noen, og om jeg en sjelden gang faktisk blir det, så er han enten godt gift eller bosatt i Karasjok. Dealbreakers med andre ord.

Det er jo ikke det at jeg ikke får oppmerksomhet fra den mannlige befolkningen heller. Tvert i mot. Det gjør jeg jo. Kanskje er det akkurat det som er problemet, for det finnes da så utrolig mange tåpelige måter å sjekke opp oss jenter på at jeg ikke en gang vet hvor jeg skal begynne. Jeg mener… Det er greit nok at menn skal få lov til å tenke litt med kuken i blant, men… Når de skal sjekke opp damer, så kan det lønne seg å la den tenkinga vente til det faktisk passer seg. Si «hallo» på den vanlige måten, og ikke «hallååååå», etterfulgt av et skeivt og sleipt blinkefjes. Se hyggelig på meg, og ikke med soveromsblikket. Too soon.

Nå skal jeg i alle fall prøve å få opp en liten liste over ting som absolutt ikke har fungert på meg den siste tiden.

1. Å være veldig overfladisk fra første bokstav man enten sier eller taster, alt etter hvor man møtes første gang. Om det første noen sier til meg handler om sex, så er det en kjempeturnoff. Hva tar du meg for? Ser jeg billig ut? Jeg er ikke ute etter en one night stand! Og det må jeg få lov til å ytre uten at du skal tro jeg er gifteklar. No need to panic!

2. Mangel på kjemi fra første stund er selvfølgelig ikke et godt tegn, heller ikke i sosiale medier som f.eks. Tinder eller Facebook. (For ja, man blir sjekka opp på FB og!) Men jeg er selvfølgelig villig til å få et andreinntrykk. Om «Vil du møtes eller?» er det neste som sies, så er det over. Var denne starten en god start for deg..? Følte du kjemi? Yikes. No third chances.

3. Nummer tre må faktisk bare få et eget bilde. Dette er et tilfeldig utvalgt eksempel på hvordan man ikke bør tilnærme seg meg om man ønsker å få min oppmerksomhet. Her har altså vedkommende ringt meg flere ganger før nysgjerrigheten min tar overhånd, og jeg sender en melding for å høre hvem som kan skjule seg bak et mobilnummer som ikke gir noen treff på 1881.fixedmobil
4. «Duh hadde vært sjiiiiiitpen om du hadde langt hårhh, lissom! Duh har et njuuudelig ansikt.» Det er ikke bare kommentaren som har dårlig tiltrekningskraft – det har ånden og promillen og.

5. Jeg på Tinder: «Jeg er ikke one night stand-typen.» Han: «Da må vel jeg gjøre noe med det da!» … Eh. Nei. Bare… Nei.

Dette var i alle fall fem pinlige forsøk på å sjekke meg opp. Jeg bare fatter det ikke… Forstår de ikke hvor ufattelig dårlig det er!? Ikke rart de er single! But then again; Det er jo jeg og…

Del

14 Kommentarer

 1. desember 31, 2015 / 08:30

  Mye rare folk der ute! Tror det særeste jeg har fått er «liker du romantikk? For jeg kan stappe kuken så langt ned i halsen på deg at den toucher hjerte ditt».

  Nei, nei, nei! Hvis den der fungerer på en eneste person så gir jeg opp menneskeheten ?

  • desember 31, 2015 / 20:21

   HAHAHAHAHAHAHA! Hjelpes. Jeg dør litt.

 2. Bekjent
  desember 31, 2015 / 08:35

  Hei. Det var morsom lesing og siden jeg er en mann så kjenner jeg meg nok igjen. Ikke det at jeg har prøvd slike sjekketriks på deg eller noen andre for å si det sånn, men om man skulle bli modig nok til å prøve hadde det kaskje blitt noe sånt :) Huff!

  Hvis en gutt/mann begynner å tenke med det minste hodet så blir man nok litt enkel. Det har jeg selv blitt når jeg har sett bilder og innlegg fra deg på facebook eller instagram. Men nå har jeg utvidet impulskontroll heldigvis.

  Jeg har nå derimot oppdaget at jeg har blitt en person som er interessert i noe jeg ikke kan få. Dette er på grunn av flere årsaker. Jeg skal ha det bra i følge alle andre. Jeg skal ikke være på utkikk etter noe annet når jeg har det jeg har. Allikevel er det noe som vekker interesse ved deg og din ærlighet, og joooo som med alle andre menn så er det et lite hode også funnet en interesse, men det er ikke det som tenker nå :)

  Jeg vet at jeg ikke kan få deg, ikke bare for at du er deg, men for at jeg er meg.
  Det at jeg skriver på bloggen din er kanskje det lengste steget jeg kommer til å ta og kanskje er det best for alle parter, men i mitt hodet har jeg flere ganger tenkt «å for et flott menneske» helt siden jeg snakket med deg første gang på Shell en sommer for leeenge siden.
  Jeg kommer nok til å tenke dette flere ganger, men kanskje er det slike tanker en mann vil få om andre jenter selv om man har det man «skal» ha i livet fra før.

  Uansett, lykke til videre Drea. Følger bloggen og deg videre :)

  • desember 31, 2015 / 20:20

   Aw, her var det jo mange fine komplimenter – både fra den lille og den store hjernen! Haha! :D
   Og nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvem du er altså. Men det er selvfølgelig helt greit å ikke vite og! :) Takk for kommentaren, og lykke til med alt selv! :)

   • Bekjent
    desember 31, 2015 / 21:05

    Skulle gjerne blitt bedre kjent med deg og gjerne vært en samtalepartner når det trengs , men ikke her på bloggen kanskje :p

    • desember 31, 2015 / 21:32

     Hahaha, nei, bloggen er vel ikke ment for deeet akkurat! Du får rope ut. ;D

     • Bekjent
      desember 31, 2015 / 21:35

      Chattekanal da? Eller er det avlegs nå? :p

     • desember 31, 2015 / 21:47

      Dette begynner da å ligne en chattekanal! Hahah!

 3. Anders
  desember 31, 2015 / 11:26

  Har trua på at du vil finnj nånn, evt at ein som e «normal» finnj dæ?
  D finnes faktisk nånn mannjfolk, som vil prat me dæ, hør kordan dagen din har vært, å vær der når du har d tungt.
  Nånn som tænke på kordan d e å sjå sola lyse opp ansikte ditt?
  Håpe 2016 vil vis dæ at livet kanj vær jævli bra?❤️?
  Godt nyttår drea?

  • desember 31, 2015 / 20:21

   Awwww, takk! :D Og det håper jeg og!
   Godt nyttår! <3

  • desember 31, 2015 / 20:21

   Ja, hahahaha. Det er så pinlig!

 4. januar 1, 2016 / 14:35

  Hahahahaha har fått noen sinnsyke liknende mld jeg også. Fra menn som tenker med lillehjernen for å si det sånn. Bestevenninna mi har et eget album på facebook dedikert til screenshots av samtaler med kåte desperate mannfolk.

 5. Anonym
  januar 3, 2016 / 00:17

  Masser av flotte innlegg hos deg. Liker bloggen din jeg :) Lenge siden jeg var singel, og har nok aldri hatt din look, men kjenner meg igjen. Lettere å finne noen når man er ung, nysgjerrig og impulsiv. Lykke til med å finne MR. Right.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.