On the go

lysskggedamedobbelstreetlinesagain

Jeg har jo tidligere nevnt at jeg øver på å tenke på lyset i bildene. I dag gikk jeg rundt i byen og lette etter gode steder med fint lys og fine linjer. Jeg fant litt, men problemet med de stedene er at det aldri går noe særlig med folk der. Drømmescenarioet er jo at det dukker opp litt sære, rare og fascinerende mennesker – sånn helt plutselig. Men det skjedde det ikke mye av i dag, gitt! Haha. Men dere får i alle fall se litt hva jeg øver på for tiden, da. Bildene er ikke fantastiske (bare se på den stakkars hunden jeg har kappa ihjel! De folka var de eneste som kom forbi der, og jeg stod der i en halvtime… Dessuten var sola bittelitt for lav), men jeg øver. Og jeg blir bedre og bedre. Det tror jeg i alle fall selv, haha! Og jeg syns det er kjempegøy. Jeg hadde lyst til å gå rundt i flere timer til, jeg, men sola forsvant og da forsvinner jo det fine lyset og. Blæh. Gruer meg til vinter! Iiiiik.

Nei, nå må jeg få i meg noe mat. Når man er så ivrig som jeg, er det lett å glemme å spise. Og det er ikke særlig bra. Håper dere liker noen av bildene, selv om de ikke er perfekte! En dag, dere. En dag. Hugs.

Del

2 Kommentarer

 1. Birigtte
  september 14, 2015 / 12:49

  Hei. Av ren nysgjerrighet; spør du om lov til å publisere bildene du tar av randome mennesker? Vet at jeg ikke hadde likt å blitt snikfotografert å klistra ut på en random blogg…

  • september 14, 2015 / 22:09

   Om vedkommende ser bildet her og ikke liker det, så får de ta kontakt, så sletter jeg bildet! :) Tror ingen streetphotographers løper etter folk og spør om lov til å publisere bildene. :b Basically så tar jeg bilder av byen, og folk går i veien. Haha!

   Men jeg spør ofte også, altså. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.