Bare for at man vil

randiae

diner

ramp3

Det er ikke alle bilder man tar man skal bruke til så veldig mye, men så kan man bruke de allikevel – bare for at man har lyst. Her er tre sånne. Bare for å blogge litt før jeg fortsetter å skrive på boka mi. Jeg har rundet 32 000 ord nå, så det er da godt i gang! Det stoppet seg litt i gårkveld, så nå får vi se om jeg klarer å fortsette. Og om jeg gjør det – ja, da kommer jeg meg ikke i seng før seint i natt heller.

Del

2 Kommentarer

  1. september 9, 2015 / 21:29

    Hehe. Jeg kan ikke gjøre annet enn å le når jeg ser bildet av meg selv her. En stk ensom munk. :D

    • september 9, 2015 / 21:36

      Hahaha, ja, det er ganske komisk! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.