Liten, men stor

dobbellitenviljanyterlivetdobbelviljasjef

Jeg har jo blitt så motivert og inspirert om dagen, så da leita jeg frem gamle Viljabilder, og redigerte de av dem som aldri ble brukt. De som ikke var gode nok der og da, men som i ettertid kanskje var de beste. Er det ikke alltid sånn!? Uansett hva det gjelder, så er ting bedre i retrospekt. Jeg liker i alle fall disse bildene veldig godt, men det er kanskje ikke så rart når de er av vakreste Vilja. Haha. Det er på tide å kle henne opp i noe gøy og tvinge henne til å være modell igjen nå. Jeg har tatt veldig lite bilder det siste året. That´s about to change! Så krysser jeg fingrene for at jeg får til noe bra. Motivasjonen skal det i alle fall ikke stå på. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. august 22, 2015 / 22:03

  Dritkule bilder! Gøy å se :)

 2. august 25, 2015 / 23:21

  Så stilige bilder! Blir inspirert til å grave frem speilreflekskameraet mitt og begynne å ta bilder med det igjen :P !

 3. fo2re
  august 28, 2015 / 17:50

  Kjempeflotte bilder og nydelig redigering på de 2 øverste bildene. S

  Sort-hvit bildet er helt rått – stemningen, poseringen og den store «skumle» verden som venter i horisonten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.