Stoked

skolebygg

Da var første oppgave levert, og jeg er klar for å få kritikk. Blir spennende å få tilbakemeldinger fra folk som virkelig vet hva de holder på med. Jeg er forberedt på slakt, så får jeg heller bli positivt overraska om det er litt skryt og få og. Slenger vel ut et par av dem her etterhvert uansett, så får dere bli med på lærings»reisen» min dere og. Jeg skal jo bli dødsgod! Til neste sommer skal jeg ha tatt en hel masse dritkule bilder, nemlig! Hadde forresten bursdag i går, og var en tur på byen for å feire i går, så nå skal jeg krype under et pledd og ta søndag for akkurat hva det er. Hugs.

Del

1 Comment

  1. Charlotte
    august 26, 2015 / 09:22

    Wow, så FINT det er blitt på skolen! :-D Jeg gikk ut i 2013, så jeg synes det er litt ekstra gøy å følge med på bloggen din og snike litt på oppgavene dere får. Får inntrykk av at mye har forandret seg, og modernisert seg litt. Gøy! Nesten så jeg får lyst til å begynne igjen :-P hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.