Happy face

bade2badebrygge

Ikke spør meg hva jeg holder på med på disse bildene, for det har jeg ikke noe godt svar på. Jeg og Frida var i alle fall og badet i dag! Og siden det er «mobilkamera-uke» på skolen, så er også disse bildene tatt med iPhonen. Det er overraskende gøy å løse fotooppgaver med mobiltelefonen… Men nok om det. I morgen har jeg av alle ting bursdag, så da blir det en liten fest! Herregud, det slår meg at jeg ikke klarer å ta bilder og skrive godt på samme tid. Altså… Ikke akkurat helt på samme tid, men sånn i samme periode! Jeg har nettopp spydd ut en hel masse innlegg med typ 3000 ord i hvert av dem (okei, overdrivelse), og nå er det bare bilder og masse dilldallprat. Jaja. Bare with me! Jeg skal somle sammen litt tid til å faktisk skrive noe interessant igjen snart. Nå: God natt.

Del

1 Comment

  1. august 21, 2015 / 23:31

    Liker dilldall prat jeg, og du er sabla god til å skrive I og med at du får dilldall til å bli interessant!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.