Sunny days

fotofagfotodrea13 1. Natalie og Amanda. 2. Meg.

Blir mye skoleprat her nå. Haha! Gleder meg til jeg poster litt oppgavebilder etterhvert og. Og andre prosjekter. I kveld kjører jeg faktisk til Orkanger bare for å ta to-tre-fire (litt usikker på hva det blir til) til oppgaven. Jeg er dessuten megaspent på hvordan de andre studentene løser oppgaven. Det er nesten like spennende å se arbeidene deres som å få tilbakemelding på mitt eget! Haha! Jeg trives og har det gøy. Det er solfylte dager for tiden – på alle mulige måter.

Del

3 Kommentarer

 1. august 21, 2015 / 16:45

  Det bildet av deg ble jo fantastisk!

  Lykke til med oppgaven, kjære deg, du nailer den helt sikkert!

 2. august 21, 2015 / 20:35

  Så fin topp du har på, hvor er den fra? :-)

  Herlig å være tilbake på skolen kan jeg tenke meg.

 3. august 21, 2015 / 22:26

  For et utrolig fint bilde av deg!

  Og det er så hyggelig å lese at du er i gang med studiene, og at du trives så godt. Må jo være midt i blinken for deg, dette :)

  Synes du er utrolig modig som tørr å blogge så åpenhjertig som du gjør. Takk for at du deler! Jeg har også tenkt mye (og også forsøkt en gang) på å avslutte livet, men synes det er fryktelig vanskelig å snakke om. Og det blir jo egentlig bare verre jo mer man surrer rundt med slike tanker på egenhånd. Derfor gjør det på et vis godt å vite at man ikke er alene, om du skjønner. Det er jo «bare» tanker, og de er jo ikke farlige så lenge man ikke handler på dem. Jeg er veldig glad for at du får hjelp, og at du er i live. Og vet at veldig mange tenker det samme om meg.

  Vel, vel. Litt babling fra min side. Jeg liker i allefall bloggen din veldig godt, og håper du fortsetter å dele både opp- og nedturer.

  Ha en strålende fin helg!

  Klem fra Thea :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.