Norsk fotofagskole

skoledrea skolen ventenat

Ja, så var vi i gang! I dag var dag nummer to på skolen, og vi fikk utdelt vår første oppgave! Jeg er så gira at jeg allerede har kommet godt i gang (og det er Natalie også, altså, selv om det ser ut som at hun er dødslei allerede…), og gleder meg masse til å få ferdig hele oppgaven så den blir klar til levering på mandag. Jeg elsker kritikk, og gleder meg til å lære og vokse på det, men jeg må innrømme at det er ganske nervepirrende også. Forhåpentligvis vokser jeg og får bedre og bedre tilbakemeldinger på det jeg gjør. Det er jo liksom litt meninga, da… Men ja! Jeg er skikkelig glad og fornøyd om dagen, og syns klassen virker veldig fin og! All is good! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. august 20, 2015 / 20:19

  åh… så gøy :D Lykke til!

 2. august 20, 2015 / 20:50

  Så gøy at du har begynt på skolen nå. :D Blir spennende å følge med hvordan du utvikler deg. Regner med du kommer til å lære masse! :D Åh så morsomt :D

 3. august 20, 2015 / 22:30

  Åååååå så gøy. Jeg og vil begynne på skole.

  Skole er gøy, iallefall når det er noe man interesserer seg for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.