16.mai

fridaogdrea

fridaogdrea2

bluehair

allefire

allefire2

Fra venstre: Renate, Frida, meg og søss Gina.

Jeg kom plutselig på at jeg hadde lagt den nye minnekortleseren i veska, og hoppet derfor opp fra senga for å sjekke, selv om jeg hadde lagt meg. Og joda, der lå den! Jeg løp til macen og testa, og JIPPI! Den fungerte plutselig igjen – sånn helt uten videre! Så nå kan dere forvente dere en hel del innlegg som burde vært postet for lenge siden. Som disse bildene som er fra 16.mai. Fire, fine jenter dro på fest! Jeg tror ikke så mange av oss var like fine på 17.mai, men… Det får så være. Åh, nå skal jeg gjøre klar flere innlegg, så jeg har! Utrolig digg med kamera som det faktisk er vits i å bruke igjen. Blogg-overkill on its way… Håper dere tåler litt mer innlegg fremover! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.