Fall in love

outfitdrea1outfitdr3

Et outfit fra… Lenge siden. Haha. Den buksa der er forresten død. Mamma løftet den opp, og syns den var så hullete at hun kasta den. Hun trodde selvfølgelig ikke den var ganske så ny, noe den faktisk var, men gammel og slitt og ødelagt. Haha! Sånn kan det gå når mødre over femti skal rydde i klærne ens. Får vel kjøpe ny, da! Her har jeg på de skoene jeg ble så forelska i og. Og jeg er like forelska enda! De er dritfine, på god trøndersk. Jeg og blomstrete ting og klær, altså. Blomster hjerte, hjerte!

Forresten. I dag slenger jeg ut et nytt innlegg med utdrag fra min første innleggelse på Orkdal DPS. Håper dere gidder å lese. Jeg syns nemlig – uten å skryte for mye – at jeg skreiv godt. Og det er humor inni der og, på tross av at ting var dritt og kjipt. Vel. So long!

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.