Irritasjon over meg selv

redbull
Nå ser det plutselig ut til at minnekortlesere kan fungere på macen(e) igjen, sånn helt ut av det blå! Men da har jeg selvfølgelig rota bort den nye minnekortleseren som fungerer (og sitter kun igjen med den som er ødelagt) et eller annet sted. Grrrr. Typisk. Jeg får alltid til å rote til det meste, på en eller annen måte! Hva med å ikke være så glemsk, distré, fjern og rotete? Grrr igjen. Påfyll med mer Sugarfree Redbull. Kanskje det kurerer noe! Hvis ikke, får jeg i alle fall vinger. Da flyr jeg til syden og driter i hele minnekortleseren, og kommer aldri tilbake! Så det, så. Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. juli 16, 2015 / 22:21

  Ååå, Drea! Du er så nydelig!!! Det har jeg syntes siden første gang jeg klikket innom bloggen din, og enda sitter jeg her og dåner ved å lese innleggene du skriver så godt, og se bildene du gløder på!!

  Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under «historien om angsten min) :) Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det. I tillegg handler det siste innlegget mitt om at jeg er sykemeldt, flere som ble overrasket når jeg skrev det.

  Jeg håper at du har hatt en kjempe fin sommer så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

  • juli 16, 2015 / 22:30

   Hei, Linn Therese! Takk for en nydelig kommentar! Og ja, da mener jeg ikke bare komplimenten du gir meg, men at du også gir av deg selv! Jeg syns du er steintøff som kommenterer, og jeg syns du er steintøff som skriver om angsten din! Jeg skjønner jo veldig godt hva du prater om – for angst er ikke fremmed for meg. Og selv om du kanskje blir litt redd om jeg trykker meg inn på bloggen din, så gjør jeg det allikevel! For jeg er ikke farlig, jeg forstår deg og jeg syns du er tøff! Stå på. Klem! :)

   • juli 17, 2015 / 21:01

    Linn Therese skriver det samme på massevis av blogger, og har holdt på i lang tid for å få klikk på bloggen sin. Denne kommentaren som du fikk har hun postet og glemt å bytte navn på til både fotballfrue og tcmn, så der står det «Ååå, Kristina» fordi den var kopiert fra KA. Noen ganger bruker hun navnet Stina, men da legger hun igjen en kommentar om at hun har funnet en blogg med en blogger som likner utrolig mye på «deg», bare klikk så får du se. Spam fra ende til annen.

    Men fin blogg du har:)

    • juli 17, 2015 / 22:26

     Huffda! Jaja. Sånn kan noen få være. Så da får jeg bare være godtroende, for jeg skal i alle fall ikke være kald og kynisk til de som faktisk mener det de skriver. Men takk for infoen! :) Og takk for komplimenten og. Klem!

 2. Pernille
  juli 21, 2015 / 08:44

  Jeg elsker dette bildet av deg! Du ligner sånn på Ruby Rose ? du er nydelig, tøff og pen på en og samme tid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.