Reisefeber

travel13

travel11

travel12

travel3

Jeg har så sykt lyst til å reise for tiden. Sånn som på bildene over, som er fra en pokertur til London i desember (ish) i fjor. Gå rundt på et nytt sted og ta bilder. Drikke øl og henge med morsomme mennesker. Kaste hånddukene på gulvet når de er skitne, uten å måtte ta de opp selv. Spise hotellfrokost. Gjerne bade og sole meg litt og, innimellom alt annet. Gå rundt på et fremmed sted med headset og musikk på ørene, se på fremmede folk og bare være der selv, lissom. Spille poker. Det hadde ikke vært feil nå, i løpet av en sommer helt uten planer. Jeg har det aldri så bra som når jeg er ute og reiser.

Apropos… Kanskje er det lov å krysse fingre for at jeg blir den heldige som får verdens beste sommerjobb hos Betsafe. For jeg søkte, nemlig. For å lese mer om jobben, kan du lese her. Viva Las Vegas! Perfekt for meg som er supersosial, elsker å skrive, ta bilder, sosiale medier (jeg er jo addict) og å blogge, og som elsker både poker, Vegas og reise! Drømmesommerjobb. Kryss fingrene for meg, a! Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.