Dom som försvann

natur2 natur1

Jeg savner å bruke kameraet mitt. Men jeg gidder ikke bruke det når jeg vet at jeg ikke får lagt inn bildene på macen, for da blir jeg bare enda mer irritert. Jeg må seriøst få sjekka de greiene der. En dag. Ikke i morgen, heller ikke på tirsdag eller dagene etter der, men kanskje en dag etter der igjen. Jeg vet forresten ikke hva det er med Orkanger og naturfoto. Jeg har aldri vært interessert i å ta bilder av naturen, men hver gang jeg er innlagt her på Orkdal DPS, ender jeg opp med å ta bilder av naturen hver gang jeg er ute og jogger. Rart?

Og om du skulle lure på hvordan det går – sånn med meg, lissom – så… Har jeg egentlig ikke så mye å si. Eller, jeg har egentlig flere innlegg i kladdmappa her, men jeg vet ikke helt om det er rett tidspunkt å poste de på. Så vi får se, når eller om de kommer ut en annen dag. Ikke i morgen, heller ikke på tirsdag eller dagene etter der, men kanskje en dag etter der igjen. Nå sitter jeg bare i senga og hører på Kent. Og det skal jeg fortsette med en stund. Så får vi se om det kommer en dag hvor jeg orker å tenke på alt det andre.

Del

2 Kommentarer

  1. Bjørg
    juni 14, 2015 / 21:37

    Jeg både håper og tror at det går oppover og framover med deg i alle fall :-)

  2. juni 15, 2015 / 00:15

    Blir på en måte feil å si god bedring også, men jeg velger heller å si god pause. For det er det det er. Et pusterom for å hente seg inn igjen, når alt annet blir for mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.