Today’s Outfit

sdnfkjdnfsdkjfheyyyyo

Her om dagen fikk jeg denne knalltøffe jakken av beste Frida! Jeg digger den! Og skoene er også nye. De kjøpte jeg for under 200 kroner på Nelly.com. Kunne ikke la de gå! (Tok du humoren, høhøhø.) Jeg kom på at jeg ikke baaare kan ha sånne dødsseriøse blogginnlegg om livet og alt det der – jeg er jo tross alt en gammel rosablogger! Fnis. Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. juni 15, 2015 / 00:17

    Tøøøøft antrekk og de rosa leppene gjør det bare så bra sammen! Jeg ble nysgjerrig på de buksene du har på

    • juni 15, 2015 / 09:40

      Takk! :D Jeansene er fra Never Denim-kolleksjonen til BikBok. Highwaist-modellen! :) Dritdigg å ha på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.