Feelin´ Artistic

artistic

artistic2

three

Tja, hva skal man si? Musikk på ørene og litt for mange tanker. Jeg liker faktisk det øverste bildet, om det er lov å si det. Men kanskje det bare er meg. Forresten; Om noen har melankolske godlåter å tipse meg om, så please do! Jeg trenger mer musikk. Musikk jeg ikke har hørt før. Har du noen gode låttips?

Del

4 Kommentarer

 1. Rakel
  juni 9, 2015 / 19:44

  Hyggelig å bli kjent med deg ? Skikkelig sprudlende og positiv ung dame ☺
  Klem

  • juni 11, 2015 / 21:04

   Hyggelig å bli kjent med deg og! <3

 2. maren
  juni 22, 2015 / 03:17

  Hvilket redigeringsprogram bruker du? Kjempefine bilder!

  • juni 22, 2015 / 04:50

   Hei! Jeg bruker Photoshop! :) Og takk! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.