Im a player

pokerdreea

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nå er det bare litt over to uker til jeg faktisk fyker til Dublin og poker-NM! Disse bildene er fra i fjor, hvor jeg ikke fikk med meg annet enn en 7.plass i ladies event og litt penger fra cashgame hjem til Trøndelag. I år har jeg større forventninger. I år har jeg tro på at det skal gå bedre! I fjor reiste jeg med Unibet, men i år er jeg tilbake på Team Betsson. Det blir bra! Jeg skal gjøre noen oppgaver for dem, noe jeg gleder meg ekstremt til. Det er ting jeg liker å gjøre fra før, så da blir det bare gøy! Og ikke nok med det, men første helga før jeg reiser, så fyker jeg til Oslo for å være med på Katy Perry VIP-kveld, det også med Betsson! To ting å glede seg veldig til! Kisses.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.