I want, I want

expert

Åh, jeg har ikke kjøpt fotoutstyr på evig lenge! Jeg mener… Jeg har ikke byttet fotoutstyr siden 2009, jeg. Så nå er det kanskje på tide med en liten oppgradering snart! Jeg har brukt endel tid inne på Expert sine fotosider, og funnet frem en god del ting på ønskelisten. Først og fremst trenger jeg nytt (selfie)stativ. Haha! Fant ut at det ikke kosta mer enn 350 kroner for ett, så da føk det fort høyt opp på ønskelista, gitt. Trenger dessuten en ny blitz, da min har blitt ødelagt. Buhu.

Mens jeg var inne og snoka på Expert, oppdaga jeg plutselig fanen «Skjønnhet og Velvære». På Expert?! Fnis. Jeg trykka meg i alle fall inn, og vips! Så var den virtuelle handlekurven full av varer, selv om jeg kun var på «vindusshopping» denne gangen. En dag skal jeg bli rik, så jeg kan legge akkurat det jeg vil i handlekurva og trykke kjøp uten og blunke. (Jada, jada – jeg skal dele min rikdom med de ikke fullt så heldige strøkene i verden også, altså. Jeg lover.) 

Om du melder deg på Experts nyhetsbrev, er du forresten med i trekningen om et gavekort på 5000 kroner. Jeg har meldt meg på, så kanskje jeg får shoppa litt helt gratis! Det hadde passa fint, siden jeg ikke akkurat er drita rik for øyeblikket. Og siden jeg har bestemt meg for å starte opp litt mer med fotografering igjen. Jeg savner å fotgrafere slik jeg gjorde før. Ohwell. Nå er det kveld. God natt! 

Untitled-8

Del

1 Comment

  1. mars 9, 2015 / 00:53

    Skjønner hva du mener! Jeg suggler på Olympus pen om dagen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.