Restylane

Før, med bedøvelse på leppene:

restylane1

Etter:

restylane2

Ja, jeg har tatt litt restylane i leppene, jeg! Det gjorde jeg hos flinkeste Vanja, www.vano.no. Det er ikke mye restylane inni de leppene der (enda), altså. Det jeg tok nå er noe som heter restylane lip refresh, og nå – etter at hevelsen har gått ned – merker jeg nesten ikke forskjell selv. På bilde nummer to her ser man helt klart forskjell, men så var jeg jo riiiimelig hoven også. Sånn ser det ut nå, omtrent. (Se bilde nedenfor.) Leppene er ikke veldig mye større, men overleppa har fått mer… schwung uttover, så den vipper litt opp og stikker like langt ut som underleppa. Noe jeg syns er kjempefint! Om ikke så altfor mange uker skal jeg fylle på med litt restylane lip volume, som antagelig vil gi litt mer fylde enn det jeg tok denne gangen. Det gleder jeg meg til! Tror det blir veldig, veldig fint. Spannande! Som Vanja også sier; det er bedre å jobbe med volum over tid, og ikke bare sprøyte inn maks på den første gangen! Leppene skal bygges så de blir fiiiiine!

drea

Etter at jeg var hos Vanja, la jeg ut et bilde av meg selv hvor jeg fortalte at jeg har tatt restylane i leppene. Bildet fikk en haug med kommentarer, og det ble mye diskusjon om skjønnhetsidealer, om at det er jenter som i utgangspunktet er pene som tar dette, at det er unødvendig, at det er latterlig og at det beviser dårlig selvtillit. Jeg kan selvfølgelig forstå mange av bekymringene, og jeg kan forstå noe av argumentasjonen, men at en hel gjeng skal angripe og fortelle meg hvor dårlig forbilde jeg er – det er absolutt ikke innafor. En kommentar jeg reagerte ganske sterkt på, var denne: «Kan ikke dattera di være med deg til østeuropa og få silikon i puppene når hun er 16 da, slik at hun kan føle seg litt bedre på VGS? Og bli litt mer forelsket i sitt eget speilbilde?» Og det kommer fra en far som røyker og truer folk med ei knust flaske, lissom. Og som slenger usaklige kommentarer på Facebook.  Det er et mye bedre forbilde enn å ta restylane, lissom. Stein i glasshus, much?

Anyways. Jeg vil fortelle litt om hvorfor jeg velger å ta restylane. Det er ikke for at jeg ikke kan føle meg fin uten. Det er ikke for at selvtilliten er på bunn. Men ja. Det er for å se bedre ut. Og det er for å føle meg mer vel. Og det er for å unngå tørre lepper, som jeg til stadighet irriterer meg over. At jeg velger å gjøre det, burde jo ikke bry noen andre. Man kan snakke så mye man vil om skjønnhetsideal og hvor usunt det er, men da må man jo kaste seg over en hel del andre ting og. Som for eksempel det å slanke seg. Joda, det er godt for helsa å være slank – men jeg vil påstå 90% (eller mer) av de som slanker seg, ikke kun tenker på helsa si. De tenker kosmetisk. De tenker på utseende sitt. De vil se bra ut. Bikinikropp 2014. Vi har alle våre greier. Vi har alle ting vi er misfornøyde med selv, og vi gjør alle noe for å skjule/forbedre dem. Alle! Å skulle angripe noen slike ting kun av moralsk korrekthet, blir for enkelt for min del.

Og så har man alle de som tror restylane = duckface right away, og som glemmer å tenke på alle som faktisk har restylane som man ikke merker har det. Eller, som man ikke tenker over at har det er vel kanskje bedre å si. Å si at det er stygt, at det er fordummende, at det er overkill – det er å snakke om ting man ikke vet nok om. Joda, det kan se overkill ut. Og det kan se duckface ut. Men det er absolutt ikke gjeldende for alt og alle. Og om det så skulle være – hvorfor skal det bry noen andre? De slipper å forholde seg til alt som ikke har noe med dem å gjøre. De slipper å ha restylane i leppene! Det er ingen tvang.

Hva mener du? 

Del

15 Kommentarer

 1. april 30, 2014 / 09:56

  Jeg mener at det får være opp til hver enkelt hva de vil og ikke. Det er så utrolig hvordan folk reagerer på hva andre liker å bruke tiden sin på. Hva de vil bruke penger på og hva de vil endre med sitt utseende. Selv har jeg fått både positive og negative tilbakemeldinger på at jeg trener mye og tenker over hva jeg dytter i meg. Det er sjokkerende hvor fæle noen kan være. Hev deg over de, sier jeg bare!

 2. Borghild
  april 30, 2014 / 10:58

  Eg meiner folk må få gjera det dei vil med kroppen sin (innan lovlighetwns grenser). Men dersom du vel å skriva om det på ein offentlig blogg, så må du forventa at folk skriv det dei meiner. Sjølsagt skal ein ikkje vera ufin eller usakleg, men alt det andre må ein nesten godta…

  • Drea
   april 30, 2014 / 15:19

   Selvfølgelig! Aldri sagt at folk ikke skal få mene akkurat de vil, eller at de ikke skal få uttrykke det. Men det kommer sykt mye usakling og endel personangrep.

 3. Wallace
  april 30, 2014 / 12:02

  Legger du ut bilder og meninger i offentligheten, så må du ta høyde for at alle vil si sin mening, ikke bare juble og applaudere over de nye leppene dine.

  • Drea
   april 30, 2014 / 15:21

   Selvfølgelig. Hadde jeg ikke tålt det, hadde jeg aldri posta. Jeg poster jo også for å skape debatt. :) jeg bare argumenterer imot meningene som har kommet. Det er også lov.

 4. april 30, 2014 / 14:28

  Hver sin «tyttj» som vi sier her i Trøndelag. Hehe :-) Synes du er fin hele tiden jeg Drea. Det må da for søren være eget valg om man vil ta restylane, og det bør man få gjøre UTEN å bli forhåndsdømt eller kalt duckface. Blir så irritert på slike usaklige mennesker..

 5. Anonym
  april 30, 2014 / 15:49

  Dramaqueen.

 6. Sissel
  april 30, 2014 / 16:13

  Sikkert ikke noe galt med det, men det fikk meg jo til å tenke. «Å herregud, har hun synket så lavt» Paris Hilton lissom.

 7. Bjørg
  mai 5, 2014 / 13:06

  Synes restylane, og det meste av slike inngrep er TULL. Dessuten vet vi vel lite om bivirkninger. Men alle får gjøre som de selv vil :-)

 8. Eli
  mai 6, 2014 / 20:02

  En bestemmer over egen kropp, men i slike tilfeller synes jeg det er litt trist..Jeg tror selvtillit og selvfølelse er skummelt å blande inngrep…føler du deg bedre..på sikt?

 9. Jannicke R
  mai 9, 2014 / 18:26

  One Word; HAWT :) Det er slettes ikke alle som kler det der noe særlig, men resultatet på deg ble superbra :) Fikk ikke noe mindre lyst til å ta selv, m.a.o :P

 10. mai 16, 2014 / 18:45

  Nå skal ,eller vil jeg ikke kritisere noen menneskers valg. Men jeg kjenner jeg blir en smule oppgitt når oppegående smarte kvinner bruker sin tid på lepper å lår. Dere hadde generasjoner før dere som kjempet for stemmerett og seksuell uavhengighet. På mange måter føler jeg dere undergraver deres egen selvstendighet i en kamp om å fremstå som vakker å vellykket. Dette gjør meg trist. Dagens kvinner i 2014 bør pleie sitt intellekt som det sterke kjønn i dagens samfunn fremfor å idolisere en skjønn tv-kultur.

  Mvh Håvard.

  • Drea
   mai 17, 2014 / 09:44

   Kan man ikke gjøre begge deler? Det er ikke snakk om å bruke så mye tid på lepper og lår. Ønsket om å føle seg bra og se bra ut har vel alle. Hva man gjør for å oppnå det, er opp til hver enkelt. Jeg er helt sikker på at også du har noe du gjør for å føle deg bra. Hvorfor kritisere andres valg av løsninger for å få det? Det er jo ikke sånn at valget står mellom restylane eller kjempe for kvinners selvstendighet. Eller andre viktige tema som opptar en, for den saks skyld.

 11. HåvardT
  mai 18, 2014 / 14:34

  Som jeg nevner i forrige innlegg så er jeg ikke ute etter å kritisere noens valg. I den grad jeg deler ut kritikk så det først og fremst på vegne av hvor fokuset ligger.

  Mvh Håvard.

  • Drea
   mai 18, 2014 / 21:02

   Det er det jeg mener; hvorfor tror du fokuset ligger der? Hovedfokuset? Mitt hovedfokus ligger absolutt ikke i restylane, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.