Vilja-selfies og fin lørdag

viljaselfieviljasøt1
Beklager dårlig blogging de siste dagene. MacBooken min har jo som jeg tidligere nevnte dødd, så… Da er det litt mer tiltak å faktisk blogge. Ikke kommer bildene fra telefonen rett inn på dataen når jeg kobler til for å lade, og ikke gidder jeg sitte på pinnestolen ved iMacen så veldig lenge av gangen heller. Jeg savner virkelig MacBooken min. Buuhu. Må få fiksa den. Eller kjøpt ny. Anyways, Vilja var her fra i går til i dag, men siden hun skal i bursdag tidlig i morgen, så kjørte jeg henne til Kaj ikveld istedet. Etter at vi hadde spilt bowling, spist lunsj og is og vært på fotballkamp på Hitra. Sistnevnte for at jeg har jobbhelg. Vi hadde en av de dagene hvor jeg føler meg som supermamma. Jeg var der for Vilja da hun slo seg og grein, vi lo, vi high-five´a da hun fikk strike på bowling, vi klemte og hun kyssa meg på kinnet og sa at hun er glad i meg. Skikkelig godlørdag med andre ord. Godt. Veldig, veldig godt. <3

Del

1 Comment

  1. april 29, 2014 / 21:52

    Det er deilig å være mamma, uansett hvordan det fortoner seg. Så lenge alle har det bra, og det tror jeg Vilja har. Hun er herlig. Husker så godt da du gikk gravid, føler på en måte at Mia og Vilja har vokst opp «sammen», siden jeg har fulgt deg og henne siden den spede begynnelse, helt siden du startet bloggen, faktisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.