Jentehelg

dreahotell inbed norasøt hotell fåttfisknorafisk noramat dreamat

Her kommer et lite bilderas fra dagen i dag. Og enda har jeg ikke postet bilder fra spa heller! Og der ble det jo også tatt endel bilder. De får dere se i morgen i stedet. Jeg og Nora har i alle fall hatt en utrolig fin luksuslørdag, med båttur (og se så glade vi ble da vi fikk fisk!), en fantastisk middag og spa. Det har virkelig vært luksus. Rett og slett. Etterlengtet sådan også. Tid med bestevenn Nora var også etterlengtet, og jeg gleder meg til morgendagen. Fler bilderas da, altså… #selfieweekend. Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.