Video: Gamle kunster

Jeg tenkte jeg bare skulle vise dere en film av at jeg tar araber flik flak, jeg – 10 år etter at jeg dreiv med dette! Gikk på turning i noen år da jeg var ung og lovende (ikke lovende turner altså, bare lovende generelt), og syns fremdeles det er ekstremt gøy å leke seg litt med det. Turte ikke ta to flik flak-er på den korte tida jeg hadde på airtracken her om dagen, men satser på at jeg tør neste gang! Rart det der… Før turte jeg alt uten å blunke. Nå er jeg bittelitt mer skeptisk… Og jeg ser jo også at teknikken ikke er helt på topp. Beina er ikke strake i araberen en gang, mne strenge krav kan man vel ikke ha lenger. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. mars 20, 2014 / 19:48

  Jeg synes du er kjempeflink jeg, og mye modigere enn jeg noengang har vært! Gikk på «air track» eller hva det het i 5. klasse, og jeg turte ikke DA en gang. Tror jeg har tatt baklengs salto bare EN gang. Så JEG synes du er uberdupermegaflink, jeg :)

 2. mars 20, 2014 / 20:30

  Åå.. det ser så gøy ut :D

 3. Bjørg
  mars 21, 2014 / 20:57

  WOW! Superbra! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.