All night long

oslodag2 osloere yooooooslodag22 kjetil

Noen bilder fra i går! Jeg spilte poker i en del timer og fikk tid på TV-bord før jeg en time før slutt måtte takke for meg i årets norgesmesterskap i gratispoker. Men jeg fikk utretta akkurat det jeg kom hit for; jeg hadde det gøy. Ekstremt gøy, faktisk. Det er så godt å være litt borte fra Frøya. Treffe folk, ta en øl eller tre og bare slappe helt av. Og spille poker, ikke minst. I kveld er det duket for nok en turnering, så sånn sett gjør det jo ingenting at jeg røk ut av gårsdagens turnering. Poker blir det i dag allikevel! Det har blitt tatt endel pokerbilder av meg også, som jeg skal få slengt ut så fort jeg får fatt i dem. Så får dere se my pokerface. Hoho. Hugs!

Del

3 Kommentarer

  1. dingitt
    mars 1, 2014 / 12:24

    Kjør på… :-)

  2. mars 1, 2014 / 12:49

    Godt å høre at du koser deg. :) Vi trenger nok alle å komme oss bort en gang i blant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.