Oslo

oslo4 oslo3 oslo2 oslo1

Etter litt om og men, så var man endelig i Oslo! Jeg har sånn flaks for tiden, at jeg ikke engang gidder å begynne å fortelle om alt som har gått feil i det siste – men kan summere opp gårsdagen i korte trekk. Kjørte til Orkanger med en Gizmo som spydde som en gris i baksetet, la igjen mobilen på do på Rema1000, kom på det 1 minutt etterpå, løp tilbake for å hente den – mobil borte. Så kom man seg allikevel til Trondheim, men måtte stå i stillestående kø på vei til Værnes så lenge at flyet var long gone by jeg og Anders (til venstre på det nederste bildet) var kommet oss til Værnes. Så. Sånn gikk deeeet. Men fikk oss nytt fly, og kom oss altså akkurat til Posthallen og Norgesmesterskapet i gratispoker i tide til å joine en liten fest. Hygge! Nå står en dusj på agendaen, før det blir poker, mer fest og mer hygge også ikveld. Ciao!

Del

3 Kommentarer

 1. Bjørg
  mars 1, 2014 / 01:31

  Sjekk om noen har levert inn telefonen din da… Enten i kassen på Rema 1000 eller annet sted i nærheten. Jeg er så naiv at jeg tror (minst) 99 % av oss er ærlige, og er ikke sikker på at det var den ene uærlige av 100 som gikk innom doet etter deg. Det kan jo hende at noen tok den med i den hensikt finne eieren ;.)

  • Drea
   mars 1, 2014 / 11:57

   Neida. Jeg prata med alle. Og sjekka overvåkningskamera. Og joda. Den ene fyren var den ene uærlige. Uflaks med andre ord. Politiet tok også turen for å se på mannen på kameraene, og skulle rope ut om de fikk tak i telefonen. Tvilsomt, men.

 2. mars 5, 2014 / 21:53

  Ser ut som du har hatt det kjempemorro :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.