Mommy

mammanmin

Fotograf: tipper det var pappa

Et gammelt bilde av mammaen min, scannet inn på dataen. Fine, vakre mammaen min. Og fine bildet med fint lys. Jeg liker det. På førstkommende fredag er det faktisk ti år siden pappa døde. Ti år. Det er lenge, det. Og allikevel går det sjelden en dag uten at jeg tenker på ham. Når folk dør, så er det ikke bare det som har vært man savner. Man savner det som aldri ble og. Og etter så lang tid så er det kanskje det man tenker mest på. Alt man må gjøre uten at pappaen får være med. Alt han går glipp av å oppleve. At man ikke har mulighet til å imponere og gjøre pappaen sin stolt. Det er savn det og.

Del

3 Kommentarer

 1. Anders W
  februar 25, 2014 / 16:22

  Jeg tror pappaen din er umåtelig stolt av deg :)

 2. februar 25, 2014 / 17:40

  Vad vacker hon är din mamma!!

  Å jag kan inte föreställa mig hur ont det måste göra att sakna sin förälder som gått bort. Det är min största fasa, att få den där telefonen. Jag har ju en pappa som lever på «lånad tid» efter många år med svår kronisk sjukdom.

  Kram till dig Drea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.