Freeroll-NM og ViMenn pokergalla

pokernmgratis freeeroooooll tangerud gratispoker

I dag braker Norgesmesterskapet i gratispoker i gang i Oslo! Og imorgen reiser jeg til nedover for å delta. Over ser du noen bilder fra samme arrangement i fjor. Og om du lurer på hva som foregår på de to nederste bildene, kan jeg røpe at det er Tangerudpoker på gang. En ny pokersort som ble oppfunnet på samme kveld. jeg kan røpe at tequilashots, vodka raspberry og øl var involvert. Magrete Isabell og Martin bruker vanligvis ikke å se så skada ut som de gjør på det nederste bildet, altså. Humor var det i alle fall, og jeg har ingen tvil om at denne langhelga blir minst like bra som i fjor! Poker, supre folk og litt gladbrus! Kan virkelig ikke slå feil. Og nå har jeg virkelig bruk for en sånn helg og. Virkelig.

Jeg spiller turnering både på fredag og lørdag. På fredag er det Norgesmesterskapet i gratispoker, og på lørdag er det ViMenn pokergalla. Jeg har fått tildelt bord med fjorårets Norgesmester (fra oooordentlig NM i Dublin), profesjonell pokerspiller Åge Ravn og et par andre kjenninger. Det blir med andre ord god stemning på det bordet, det skal i alle fall jeg sørge for! I fjor havnet jeg på bord med tidligere håndballspiller Kjersti Grini, som er en veldig habil pokerspiller. Jeg tok alle chipsa hennes, da. Muhaha. I år kommer blant annet tidligere fotballkeeper Thomas Myhre og politiker Per Sandberg og. Legalisering av poker i Norge for the win. Alt i alt – det er duket for en superhelg! Oslo, here  I come! Hugs. 

Del

2 Kommentarer

  1. dingitt
    februar 26, 2014 / 11:13

    GL…. TID!

  2. februar 26, 2014 / 21:48

    Kos deg supermasse!! Gleder meg til å se bilder :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.