Raw

raw1 raw2newraw5

Det er ikke ofte jeg bare legger ut bilder rett fra kamera, totally raw og urørt, men i dag – i dag gjør jeg det. Mest for at jeg ikke aner hvordan jeg vil ha bildene, og  litt for at jeg heller vil spise middagen min og se på Modellspiren på TV2 Bliss. Så sånn henger altså det sammen. Mulig det kommer et par redigerte om… En stund. Om en dag. Om tre måneder. Eller kanskje om et helt år. Hvem vet. And who cares. Det er søndag. Da er alt lov. Og please – rop ut om jeg poster for mange bilder av meg selv. Rop ut om det er drit kjedelig, lissom. Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker å ta bilder av meg selv, akkurat. Ærlig sak!

Del

6 Kommentarer

 1. februar 9, 2014 / 17:49

  Du er så pen at uredigert er like fint^^

 2. februar 9, 2014 / 21:01

  Fine uansett. Greit å ha litt bilder å jobbe på, når du engang har mer tid og ikke minst lyst til å redigere. Så regner med at vi ser disse bilder med en litt annen redigering en eller annen gang? :)

  • Drea
   februar 9, 2014 / 21:13

   Kommer nok noen redigerte versjoner etterhvert også, ja! I alle fall fra samme serie! :)

 3. februar 9, 2014 / 22:52

  Så snygga bilder!

 4. februar 9, 2014 / 22:52

  Så snygga bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.