Litt av ei stue

bloggbilde2 bloggbilde1

Litt av ei stue, bokstavlig talt, altså. Litt av stua mi. Jeg har vel egentlig aldri vist frem så mye av det lille huset jeg bor i som på disse to bildene. Her er, som sagt, litt av stua. Og inngangen til kjøkkenet. Veggene er ikke gule altså, det er bare lyset som får det til å se sånn ut. De er like kritthvite som huden min, kan jeg røpe. Og dere får se Gizmo med hår. Mitt hår. Snakk om hentesveis! Og dere får se at jeg har en svær blåflekk på kneet. Og at jeg ikke har det helt superryddig på stua mi. Og at Gizmo antageligvis er drittlei av å bli tvangfotografert sammen med meg. (Men så var det jo det der med at han bare løper rundt føttene mine om jeg ikke holder han fast, så…) Ja, så her får dere i alle fall se mer av stua enn dere har fått fra før!

Del

4 Kommentarer

 1. Tanja
  februar 10, 2014 / 14:22

  Såg no ganske så koselig ut der da :)
  Supernice gulv btw! Veit du kor d e kjøpt?

  • Drea
   februar 10, 2014 / 14:44

   Ja, det er da ikke så verst! Koselig her, egentlig. :) Aner ikke hvor gulvet er kjøpt, dessverre! Liker det jeg og. Liker grått gulv mye bedre enn tregulv! :b

 2. februar 10, 2014 / 15:14

  Ååå så koselig det ser ut hos deg! :-)

 3. februar 11, 2014 / 10:26

  Så herlige bilder!
  Hunden er så skjønn. Og stuen da, ser jo kjempe flott ut!
  Får vi se mer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.