Mix & Match

Jeg syns det er utrolig kult å bruke klokker som en del av antrekket. Og da er det jo litt kult med knæsje farger på klokka, som for eksempel står i stil med skoene. I alle fall kunne jeg godt tenkt meg å hatt flere av disse klokkene, som ikke koster mer enn 79 kroner per stykk. Da kan man kjøpe mange ulike farger, så har man til å mixe & matche med, uten at det koster hele månedslønna. Supersmart, spør du meg! Disse er fra shabbychicksboutique.com, og koster altså 79,- per stykk.
fargerikeklokker

Dagens tips fra meg! Kule, fargerike klokker du kan bruke som en stor del av antrekket.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.