Old ones.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg har bestemt meg for å ta fler bilder av meg selv fremover. For vet du hva – når man ser på bilder av seg selv som man tok for en stund siden, så syns man alltid at man faktisk så bedre ut enn hva man følte seg der og da. Derfor tror jeg det kan være sunt å se tilbake på seg selv og innse at man antagelig ser bedre ut enn man føler seg nå også. For sånn funker det, nemlig. Uansett hvilket nivå selvtilliten ligger på. Det har ikke noe med det å gjøre. Det har med detaljer å gjøre. I øyeblikket legger man merke til småting å plage seg over, rett og slett for at det er sånn vi fungerer. Vi er perfeksjonister, uten å egentlig tenke over det. Alt har forbedringspotensiale. Men så ser man tilbake, og da er disse småtingene glemt. De er i alle fall ubetydelige, og man liker det man ser mer enn hva man kan huske man gjorde. Høres det fornuftig ut? Eller bare… sein nattebabbel? Uansett. Her er noen gamle bilder av meg selv. Bare for å gi meg selv en liten egoboost.

Del

6 Kommentarer

 1. januar 18, 2012 / 01:53

  Du traff hodet på spikern du! Igjen! Jeg trodde det var bare meg som syns det er greit å ha litt bilder slik at jeg kan se tilbake og tenke at at jeg så bedre ut enn jeg følte meg, slik at jeg kanskje kan ta det med meg inn i nåtiden og føle meg litt bedre i øyeblikket. Om jeg klarer.
  Og du er pen du :)

 2. januar 18, 2012 / 02:35

  Hahah, tenkte på det forleden natt faktisk, da jeg rotet litt i den gamle eksterne harddisken. Så på selvportrett fra 2009 og til i dag, og innså at jeg ikke var så jævla stygg tross alt, men heller tvert imot.

 3. januar 18, 2012 / 08:25

  Helt sant! Jeg syns det er slik med veldig mange ting, som f.eks en tekst man har skrevet.. Blir alltid positivt overrasket om jeg lar en tekst ligge og så leser den igjen ved en senere anledning! Da tenker jeg ofte «jøss, er det jeg som har skrevet dette? Var ikke like bra forrige gang jeg leste den!» haha :)

 4. Ingrid
  januar 24, 2012 / 23:09

  Har ikke kommentert så ofte, og leser bloggen din sånn i ny og ne. Lenge siden jeg hadde vært inne på den nå, og WOW: som du imponerer! alle tekstene dine er så utrolig sanne, og du snakker rett fra levra! Det er så åpent og ekte. Dessuten var du utrooolig pen på de bildene, kan ikke se en eneste detalj som kunne forandret på det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.