Boller og brus og tunge avskjeder.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Forrige søndag hadde vi besøk av mormor og mosse, og etter at vi hadde vært på lekeplassen og lekt ei stund så gikk vi til bensinstasjonen for å kjøpe boller og brus. Og litt «sjokke» eller «sjokoage», som Vilja veklser mellom å si, som selvfølgelig er sjokolade. Brus og sjokolade slo an like bra som alltid for godtegrisen, og det gjorde selvfølgelig også besteforeldrebesøk. Vilja elsker å ha folk på besøk, og blir alltid like lei seg når folk må dra. Da kommer surleppa og tårene frem, og hun nekter å gi ha det-klem. Jeg forstår henne godt. Det er alltid mye morsommere å si «hei» enn «ha det». Jeg husker godt hvor trist jeg ble da jeg og Jørgen (tvillingbror) tok tog alene, og mamma og pappa stod igjen på perrongen og vinket. Det var jo rett og slett hjerteskjærende, men gikk heldigvis over så fort vi kom frem til farmor og farfar på Steinkjer. Så ble det trist å vinke ha det til dem også, da det var på tide å dra hjem igjen. Er det ikke typisk? «Ha det» er alltid mye verre. «Hei» er bedre.

Del

9 Kommentarer

 1. september 30, 2011 / 21:47

  Glede mæ t å si hei t dæ når æ ser dæ i Oslo! men gruve mæ allerede t å si hade :(

 2. Drea
  september 30, 2011 / 21:55

  Tina: jaaaaa :D til hei og Jaaaaaa :( til ha det! Abuhu!

 3. oktober 1, 2011 / 02:51

  Nettopp derfor sier pappa «Hei» når han skal han dra også, hihi. :p mange svenske gjør jo også det :)

 4. Helene
  oktober 1, 2011 / 09:07

  Det er virkelig vondt å si adjø… Ikke bare til mennesker, mem til steder også. Det jeg gruer meg mest til i fremtiden er til sommeren, når jeg slutter på skolen. Jeg går på en videregående internatskole (blir på en måte som folkehøyskole, fordi jeg bor på skolen min), og har gått her og bodd sammen med vennenemine i tre år. Når sommeren kommer må jeg si farvel til alle sammen, og selv om jeg antagelig kommer til å se dem igjen, vil det aldri bli det samme. Det er ikke det samme å være med en og en, som å være sammen med alle.

 5. oktober 1, 2011 / 13:20

  Jeg hater virkelig avskjeder. Det gjør så vondt.

 6. oktober 1, 2011 / 20:14

  Vondt med «hade». Men ved å kjenne sorg over eit farvel, så kjenner ein glede over å møtes igjen! ;-)

 7. oktober 2, 2011 / 00:37

  sv: Det var ikke sånn super-flassing alt farge datt av, det var bare et lite område på noen millimeter der hvor vingen slutter på kroppen på en måte, hvor det var svarte linjer og en blanding av farger i samme, lille område :P touch-ups er gratis vanligvis, så det er ikke noe problem ^^

 8. oktober 14, 2011 / 21:50

  Man e flere som ikke like å si hade.. Takk for denna gangen, vi ses, e myyye bedre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.