Behind the scenes.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Før shoot.

I natt klokka tolv begynte jeg med retusj. Jeg fatter ikke hvorfor jeg alltid kommer på at det er dumt å starte med noe sånt på den tiden av døgnet etter at jeg har kommet i gang, for når jeg først har kommet i gang er det absolutt ikke lett å løsrive seg fra det. Da blir man sittende, og klokka går raskere enn noensinne. Er det ikke typisk? Anyways, jeg skulle egentlig en liten tur ut i gårkveld, men endte opp på Kaliber Treningsstudio istedet. Jeg har ikke akkurat vært den mest sosiale den siste tiden, og etter å ha sett på hva jeg har fakturert for i september i tillegg til å være fulltidsstudent og mamma, så skjønner jeg hvorfor. Og i dag står to nye fotografering på agendaen, så det er vel bare å å få på seg trynet og komme seg nedover til studio. Jeg håper det blir bra! Jeg er litt nervøsspent, om du skjønner. Som jeg alltid er. Det går liksom aldri helt over det der. Jeg vil jo gjøre mitt beste og få til masse gode bilder! Da er det fint om ting går smooooth. Hihi. Ciao!

Del

2 Kommentarer

  1. oktober 2, 2011 / 13:47

    Digger slike behind bilder! De ser nesten bedre ut enn bare flashy bilder! :D

  2. Lise
    november 4, 2011 / 23:37

    det der er søstra mi !? haha <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.