8 starred songs.

Photobucket
God morgen! Som en bra start på dagen så gir jeg dere noen av de sangene som spilles mest på min Spotify for tiden. Bare for at jeg liker dem så godt, og for at jeg elsker å få musikktips selv også. Kanskje noen av dere også setter pris på det like mye som jeg gjør! Så. Gi meg gjerne sangtips i retur, om du mistenker at du har nogenlunde samme musikksmak som meg. Nå skal jeg straks ta buss (med musikk på ørene, selvfølgelig) til skolen, og når jeg er ferdig der er det rett på jobb på Fame til klokka åtte ikveld. Lang dag, as usual! Ha en fin dag, alle. Hugs!

Mumford & Sons – White blank page

Mutemath – No Response

Kråkesølv – Nordavind mot varme kinn

Departure – Gravity

Ane Brun – These days

Amish 82 – Crocodile

Sixx: A.M. – Skin

Incubus – If not now, when?

Del

8 Kommentarer

 1. Maren M
  september 29, 2011 / 10:24

  Skal du på Kaizers i februar, Drea? =)

 2. Helene
  september 29, 2011 / 11:02

  Jarle Bernhoft burde være et must i alles musikklister!

 3. Drea
  september 29, 2011 / 11:22

  Maren M: jepp! :D Kjøpte billett i går!
  Helene: hehe, ja, Jarle er på min musikkliste også! :)

 4. Hilde
  september 29, 2011 / 14:47

  Tar meg stadig i å se at du publiserer musikk jeg hører mye på selv, så jeg tror vi har rimelig lik smak. Du hører sikkert en del på P3, så mulig du har hørt denne, men While You Slept med Moments Gone http://open.spotify.com/track/2qd3GbYWNIqPHuJAVJuM4Y
  har jeg fått helt dilla på. Samme med nye til Florence + The Machine http://open.spotify.com/track/1rx1bWMwL9e1A8Z0mFfAkS og White Wizzard – Night Train to Tokyo http://open.spotify.com/track/69npdgFVFlK62dkWmGZsyb
  Åh, Mumford & Sons er fantastisk!

 5. september 29, 2011 / 20:54

  Herlig bilde, og herlig liste med sanger :)

 6. september 29, 2011 / 20:58

  Vilket starkt porträtt, jättevackert. Man kan titta länge på det.

 7. september 30, 2011 / 00:23

  Hei! Du er med i «Torsdags inspo» innlegget på bloggen vår. Håper det er i orden at jeg lånte noen bilder fra bloggen din :)

 8. september 30, 2011 / 09:41

  Haha, elsker at du har begynt å like Kråkesølv altså! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.