Summer.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Sommerdag. Varmeste dagen ved kysten så tidlig på året, noensinne. Jeg (og alle andre) nøt det så lenge det varte, og krysser fingrene for at dette bare var en liten sniktitt på hvordan store deler av sommeren blir. Vilja har løpt naken rundt i hagen, og det er da man vet at våren er her for å bli til sommer nå, og ikke for å bli til vinter i nye tilbakefall. Jeg knipset mange fine bilder av henne der hun løp, men det er bilder jeg dessverre holder for meg selv. Vilja har vel rett til å velge om hun vil ha rumpa si klint over bloggen selv, og når jeg spør henne nå kan jeg ikke gjøre annet enn å ta nikkinga med ei klype salt. Dessverre, for det ene bildet passet perfekt i midten over her. Jaaaaja. Sånn er det. Hugs.

Del

10 Kommentarer

 1. april 25, 2011 / 20:07

  Hahaha!

  Det øverste bildet var forresten kjempefiint :-)

 2. april 25, 2011 / 20:08

  Krysser alt jeg har av fingrer og tær om at været fortsetter i samme retning helt fram til oktober!

  Nydelig bilder. Du er så flink :) Jeg likte spesielt det av Vilja og Jørgen. Hvorfor klarer jeg ikke å forklare, men du ser at Vilja er glad i onkelen sin.

 3. april 25, 2011 / 22:38

  Så veldig fine bilder:) Du er veldig flink til å ta bilder, alle er jo så skjønne:)

 4. april 25, 2011 / 22:42

  Hehehe, skjønner godt at du tar den der nikkinga med en liiiten klype salt. :P Kjempe flotte bilder iallfall!

 5. april 26, 2011 / 06:54

  Så flotte bilder. Virkelig stemningsfulle. Jeg har full forståelse for at noen bilder forblir «private» :)

 6. april 26, 2011 / 10:06

  Nydelige bilder drea!

 7. Marie
  april 26, 2011 / 10:30

  Førr nån flotte bildæ:) FIkk sikkelig sommar stemning no:)

 8. Thea Maria
  april 28, 2011 / 18:09

  Kjempe fine bilder av Vilja :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.