Things I like to do when I got nothing else to do.

PhotobucketPhotobucket

Nynappa bryn og Spotify på ørene. Det ene brynet ser mye tykkere ut enn det andre på grunn av lyset.

Som de fleste andre, har også jeg ting jeg liker å gjøre når jeg er for meg selv eller rett og slett bare ikke har noe annet (les: bedre) å gjøre. Jeg har ting jeg syns er gøy å gjøre, selv om det kan virke sært for andre. Og nå har jeg faktisk tenkt å røpe noen av disse tingene. Ting man egentlig ikke nevner for andre. Ting man bare har for seg selv. Vel, here it goes.

1. Min ting nummer en er napping av bryn. Jeg elsker faktisk å nappe bryn! Jeg kan sitte ganske så lenge med et speil foran lyset fra macen sent på kvelden og nappe bryn. Heldigvis har jeg arvet pappas buskebryn, så jeg har som regel alltid noe å fikse der. Suits me perfect!

2. Ting nummer to er ikke så veldig spennende, flau eller interessant. Det er rett og slett å høre musikk på Spotify og fikle med et eller annet i Photoshop. Det er veldig typisk meg. Men, som sagt så er jo det veldig kjedelig å høre om, så derfor hopper vi over på punkt…

3. som er liiiiiitt flauere, teitere og mer interessant. Når jeg er hjemme alene har jeg en greie jeg gjør for å motivere meg selv til å trene. Hver gang jeg går forbi et speil er jeg bare nødt til å løfte opp t-skjorta og se på magen min. Haha, jeg vet hvor teit og sært det høres ut, men… Hva skal jeg si? Det er bare en greie. Og så lenge jeg faktisk ikke begynner å grine av synet som møter meg så er det greit. Den dagen det skjer er det jammen på tide å trene litt ekstra…

4. Jeg elsker å børste håret mitt og fjerne sminke med en sånn god skumgreie som gjør huden myk og glatt, og deretter smøre inn ansiktet med en herlig fuktighetskrem. Det er også en sånn greie jeg kan gjøre gjentatte ganger i løpet av en dag. Haha, jeg ler seriøst av meg selv nå, for jeg høres jo ekstremt shallow ut her jeg sitter, men seriøst. Det får meg til å føle meg mye bedre, og om man sitter alene en kveld med trist musikk og uten noe å gjøre så hjelper det virkelig på både humør og selvfølelse!

Ja, nå kommer jeg ikke på så mye mer i grunn. Det var da ikke så altfor ille, var det vel? Derfor lurer jeg; hva er dine greier? Hva bruker du å gjøre når du er alene, som kanskje er litt flaut eller sært?

Del

Kommentarer

 1. februar 19, 2011 / 02:23

  Hehe! :) Koselig og høre om dine «ting» og hva du gjør om dagen. Ble nettopp hevet ut av en bar pga. at jeg klarte å dulte til kjæresten min på en høytaler.. så, sånn er livet for de som er over 18. Ja, livet er hærlig noen ganger, men kan også suge. Jeg har også mine sære ting jeg gjør, og folk dømmer meg nok for det, men der driter jeg i! Jeg er den jeg er, og er stolt av det <3

 2. februar 19, 2011 / 02:25

  Jeg glemte foresten den tingen jeg gjør når jeg er _alene_. Jeg holder fingeren min i navvelen, hehe. Vet det høres sykt ut, men det er bare rart. Det er en vane jeg gjør.. og ja, jeg mener det er rart selv.. Oo

 3. februar 19, 2011 / 03:07

  Haha, nr.3 her også!
  Ellers går det mye i synging her da. Og rockering. Og sminking, øyenbrynsnapping, skribling.

 4. februar 19, 2011 / 03:11

  Har PRIKK lik samme liste:0 Kan nappe brynene mine flere ganger om dagen. Overnapper ikke, men håper at det er en liten utvekst som har kommet i løpet av dagen som jeg kan fjerne. Avhengig av trimmede øyenbryn 24/7!

  Og magegreia… hehe. Guilty pleasure!

 5. februar 19, 2011 / 13:01

  Hahah, eg òg pleie å sjå på magen min! Og rense ansiktet mitt, og så ta på god fuktighetskrem. Og shave leggane! Og drikke kaffi eller kakao. Eller rydde litt, for så å kunne legge meg strak ut på sofaen og sjå kor flink eg har vore.

 6. februar 19, 2011 / 13:50

  Jeg liker å gjøre de fleste av de tingene når jeg er alene, + mer.

  Btw, jeg har like headset, måtte bare si det, hehe.

 7. februar 19, 2011 / 13:57

  Jeg gjør også nummer en, to og tre. Faktisk så går jeg så langt at jeg lett kan bruke en liten time på å nappe hår fra leggene også ;) blir jo selvølgelig aldri ferdig, men det er gøy :P

 8. Therese
  februar 19, 2011 / 17:09

  Vilja: MAMMA :))
  Therese: ja, kårr e mamma henn da?
  Vilja: bort.. MAMMA :))

 9. Drea
  februar 19, 2011 / 18:27

  Therese: ntawwww! Savner hennne! :( Abuhuhu!

 10. februar 19, 2011 / 20:39

  Hei hei : )
  Nå er det en god stund siden jeg tittet innom bloggen din sist. Så stor Vilja har blitt! Og så nydelig og sjarmerende hun er : ) Veldig lik mamma’n sin. Gleder meg til lille gutten min kommer ut! : )

  Riktig god helg.

  -Natalie-

 11. februar 19, 2011 / 21:35

  Jeg likte listen, jeg! Det er jo det som er fint med å være alene hjemme og bare kunne slappe av; man kan gjøre sånn teite ting uten at noen skal kunne bry seg!

 12. februar 19, 2011 / 22:59

  Jeg ser på magen min jeg også! Men ikke for å gjøre meg motviert til å trene..fordi jeg liker den..hihi, flaut? Mja, en smule :L

 13. februar 20, 2011 / 14:29

  Kjenner meg liiitt for godt igjen på den med magen, det er bare blitt en greie..hehe :)

 14. februar 20, 2011 / 23:02

  Jeg bare må ta masse pulver i et glass med bare bittelitt melk i og røre rundt til jeg får en sjokoladesmørje. Den spiser jeg med skje! Dette gjør jeg nesten hver gang jeg er alene… Det hjelper ikke på følelsen av å ha flat mage. Men lillebabyen har tatt den engang så flate magen min for lenge siden. Så magen jeg titter på i speilet buler godt… (virker som om du ikke er alene om dette med magen… :))

 15. Elise
  februar 21, 2011 / 02:34

  Jeg tar alltid rare bilder av meg selv i PhotoBooth, danser og tisser med dodøren åpen..Sjekke magen er også en av mine små merkverdigheter, haha :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.